Hirdetés

rozsa.lap.hu / ÜLTETÉSE, ÁPOLÁSA, METSZÉSE

ÜLTETÉSE, ÁPOLÁSA, METSZÉSE

Öntözéstechnikai termékek kereskedelme, komplex szolgáltatásokkal

Automata öntözéstechnika és öntöző rendszerek, szívattyúk - tervezés, telepítés, forgalmazás. Minden ami kertöntözés. "TELEPÍTSD MAGAD KERTÖNTÖZŐD" - Ön kigondolja - mi megtervezzük, beszerezzük, leszállítjuk - Ön megépíti.

A rózsák régóta a virágszeretők kedvencei. A görög, a római, az arab majd a török birodalom mind - mind hódoltak ennek a szép virágnak, és ez a szenvedély a mai napig tart.

Növények metszése, ültetése

A rózsát az állati károsítókon kívül leginkább a rózsarozsda és a rózsalisztharmat veszélyezteti. A rózsarozsda hazánkban általánosan ismert betegség. Elsősorban faiskolákban termesztett vagy parkokba kiültetett vad fajokon jelent problémát.

Professzionális öntözőrendszer a kizárólagos Magyarországi forgalmazótól.Építse meg saját öntözőrendszerét Hunter termékekből. Ingyenes tervezés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, telepítési útmutatók. Küldje el kertjének méretarányos rajzát és mi megtervezzük az Ön kertjéhez legmegfelelőbb öntözőrendszerét. Próbálja ki!

Meghatározás:

Rózsafajták kategórizált gyűjteménye, ápolási útmutató, hasznos cikkek sokasága kertészetet kedvelőknek.

Rózsafajták kategórizált gyűjteménye, ápolási útmutató, hasznos cikkek sokasága kertészetet kedvelőknek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: ÜLTETÉSE, ÁPOLÁSA, METSZÉSE
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés